Golvläggare i Ljung - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ljung

Annons:
I staden Ljung finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ljung som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ljung.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ljung hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ljung företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ljung som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ljung

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ljung vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Torvalds Golv
Tallv. 9
524 42 LJUNG


Nyman Motor
Mollaryd Larsgården 3
524 95 LJUNG


Golv-Hans
Lövsjö Björkudden 6
524 95 LJUNG


Torvald Andersson Golv AB
Tallv. 9
524 42 LJUNG

Annons:


Fakta om Ljung - golvlaggare.eu

Ljung är en tätort i Herrljunga kommun som år 2010 hade 734 invånare. Orten var tingsplatsen för Gäsene härad och har en station vid Älvsborgsbanan.

Yta: 86,41 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Pris på golvläggning i Ljung

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ljung varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ljung arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ljung.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljung rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.