Golvläggare i Lindome - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lindome

Annons:
I staden Lindome finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lindome som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lindome.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lindome hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lindome företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lindome som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lindome

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lindome vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mtb Plattsättning AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME


Pilegårdens Golv AB
031 - 99 57 88Mtb Kakelservice AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME


Combiflex Rental AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME


Byggeri1 I Sverige AB
Tvinnarev. 6
437 34 LINDOME


Mölndals Plattsättning & Byggtjänst AB
Gäddas Backe 15
437 41 LINDOME


Pb Kakelservice AB
Heljesv. 5
437 36 LINDOME


Ad Plattsättning AB
Barnsjöv. 35
437 35 Lindome


Okänd användare
070 - 495 24 28Kakelmäster I Väst AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME

Annons:


Fakta om Lindome - golvlaggare.eu

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Pris på golvläggning i Lindome

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lindome varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lindome arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lindome.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lindome rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.