Golvläggare i Lidköping - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lidköping

Annons:
I staden Lidköping finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lidköping som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lidköping.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lidköping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lidköping företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lidköping som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lidköping

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lidköping vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jubels AB
0510 - 603 05LIDGOLW Bra golv för bra affärer
Skogvaktarev. 11
531 53 Lidköping


Anders - Plattsättarn
Maratong. 53
531 52 LIDKÖPING


Lidköpings Trädgård och Bygg AB
Hagalundsg. 37
531 52 LIDKÖPING


Roteo Service & Konsult
Stenportsg. 4
531 30 LIDKÖPING


Sörens Golvtjänst Axvall
Strö Hyllingsund 23
531 98 LIDKÖPING


Kållandsö Golvservice AB
Strö Bryngelstorp 1
531 98 LIDKÖPING


Roland Thims Golv O Boservice
Torpa Blänkås 42
531 98 LIDKÖPING

Annons:


Fakta om Lidköping - golvlaggare.eu

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Pris på golvläggning i Lidköping

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lidköping varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lidköping arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lidköping.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lidköping rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.