Golvläggare i Lerum - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lerum

Annons:
I staden Lerum finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lerum som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lerum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lerum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lerum företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lerum som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lerum

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lerum vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Taxnäs Färg AB
Göteborgsv. 4
443 30 LERUM


Lerums Golv
Åtorpsv. 3
443 31 Lerum


Forsman Entreprenad AB
Hampåkersv. 11
443 39 Lerum


S. Falk Allservice
Brobacken 6 D
443 30 LERUM


LoaS Kakel
Kring-alles v. 50 A
443 34 LERUM


Easy Street AB
Repslagarev. 21
443 92 LERUM

Annons:


Fakta om Lerum - golvlaggare.eu

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Pris på golvläggning i Lerum

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lerum varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lerum arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lerum.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lerum rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.