Golvläggare i Landvetter - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Landvetter

Annons:
I staden Landvetter finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Landvetter som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Landvetter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Landvetter hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Landvetter företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Landvetter som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Landvetter

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Landvetter vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Landvetter Golv AB
Hjorthallv. 1
438 93 Landvetter


Landvetter Kakel AB
Hagav. 38
438 35 Landvetter


Ulfs Golvtjänst
Magasinsv. 5
438 36 LANDVETTER


Neumann Bygg&Plattsättning
Uppegårdsv. 18
438 38 LANDVETTER


LindströmS Keramikbeklädnad, HB
Pigv. 8
438 93 Landvetter

Annons:


Fakta om Landvetter - golvlaggare.eu

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Pris på golvläggning i Landvetter

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Landvetter varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Landvetter arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Landvetter.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Landvetter rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.