Golvläggare i Kungshamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kungshamn

Annons:
I staden Kungshamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kungshamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kungshamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kungshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kungshamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kungshamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kungshamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kungshamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Byggdelsbolaget AB
Hogenäs Industriområde 13
456 91 KUNGSHAMN


Mbk martins båt, bygg o kakel
Väggabacken 15
456 33 KUNGSHAMN


Klippsjöns Entreprenad & Försäljning AB
Serpentinv. 25
456 32 Kungshamn


Fisketångens Bygg & Kakel AB
Strandrågsstigen 6
456 34 Kungshamn

Annons:


Fakta om Kungshamn - golvlaggare.eu

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Pris på golvläggning i Kungshamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kungshamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kungshamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kungshamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kungshamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.