Golvläggare i Kungälv - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kungälv

Annons:
I staden Kungälv finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kungälv som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kungälv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kungälv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kungälv företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kungälv som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kungälv

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kungälv vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvtjänst i Kungälv
Svarvareg. 19 B
442 34 KUNGÄLV


Kungälvs Natursten AB
Rattg. 17
442 40 Kungälv


Kroghs Plattsättning AB
Munkegärdeg. 28
442 41 KUNGÄLV


Törreby Golv AB
Solbräckegatan 20
442 45 KUNGÄLV


Zacharoff & Söner Måleri AB
Dumperg. 2
442 40 Kungälv


Colorama Kungälv
Teknikerg. 7
442 34 KUNGÄLV

Annons:


Fakta om Kungälv - golvlaggare.eu

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Pris på golvläggning i Kungälv

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kungälv varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kungälv arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kungälv.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kungälv rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.