Golvläggare i Kode - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kode

Annons:
I staden Kode finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kode som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kode.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kode hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kode företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kode som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kode

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kode vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lofab Plattsättningsentreprenader AB
Kålleröd 130
442 98 Kode


LOFAB Bygg AB
Kålleröd 130
442 98 Kode


Kode Kakel O. Stensättning
Gråstensv. 33
442 60 KODE


Imp Kakel & Klinker AB
Beryllv. 17
442 60 KODE


Kode Kakel & Bygg AB
Gråstensv. 33
442 60 KODE

Annons:


Fakta om Kode - golvlaggare.eu

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Pris på golvläggning i Kode

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kode varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kode arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kode.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kode rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.