Golvläggare i Kinna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kinna

Annons:
I staden Kinna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kinna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kinna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kinna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kinna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kinna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kinna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kinna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kinna Måleri AB
Klockareg. 4
511 54 KINNA


Wbp I Väst AB
Kyrkog. 44 A
511 56 KINNA

Annons:


Fakta om Kinna - golvlaggare.eu

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Pris på golvläggning i Kinna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kinna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kinna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kinna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kinna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.