Golvläggare i Kållered - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kållered

Annons:
I staden Kållered finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kållered som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kållered.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kållered hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kållered företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kållered som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kållered

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kållered vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Flytgolv i Göteborg AB
Stomv. 2
428 30 Kållered


Svensk Golvvård AB
G. Riksv. 40
428 32 Kållered


Svensk Golvslipning
Ekåsv. 20
428 36 Kållered


Tr Golvslip
Våmmedalsv. 70
428 31 KÅLLERED


Ask & Rot Kakel AB
Tulebov. 26
428 34 Kållered


SM Golv AB
Sandåsv. 31
428 34 Kållered


AHM Redovisning AB
Sandåsv. 31
428 34 Kållered


Bettans Kakelservice AB
G. Riksv. 20
428 32 Kållered

Annons:


Fakta om Kållered - golvlaggare.eu

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Pris på golvläggning i Kållered

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kållered varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kållered arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kållered.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kållered rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.