Golvläggare i Järpås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Järpås

Annons:
I staden Järpås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Järpås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Järpås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Järpås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Järpås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Järpås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Järpås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Järpås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Karlssons Golv, Ove
Brokvarns Såg
531 94 Järpås


Ove Karlssons Golv
Brokvarns Såg
531 94 Järpås

Annons:


Fakta om Järpås - golvlaggare.eu

Järpås är en tätort i Lidköpings kommun i Västergötland. Järpås var och är kyrkby i Järpås socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Järpås landskommun.

Yta: 100,09 hektar
Invånarantal: 795, år 2010

Pris på golvläggning i Järpås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Järpås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Järpås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Järpås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Järpås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.