Golvläggare i Höviksnäs - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Höviksnäs

Annons:
I staden Höviksnäs finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Höviksnäs som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Höviksnäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Höviksnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Höviksnäs företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Höviksnäs som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Höviksnäs

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Höviksnäs vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Klas Golvslipning AB
Solbacken 2
471 62 Höviksnäs

Annons:


Fakta om Höviksnäs - golvlaggare.eu

Höviksnäs är en tätort i Tjörns kommun, Västra Götalands län. Höviksnäs ligger på östra Tjörn vid Hakefjorden. samhället omfattar en äldre bebyggelse vid kusten och ett småhusområde uppfört på 1980-1990-talen lite längre inåt land.

Yta: 129,90 hektar
Invånarantal: 1309, år 2010

Pris på golvläggning i Höviksnäs

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Höviksnäs varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Höviksnäs arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Höviksnäs.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Höviksnäs rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.