Golvläggare i Hovås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hovås

Annons:
I staden Hovås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hovås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hovås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hovås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hovås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hovås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hovås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hovås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hile Maintenance & Services
Järkholmsv. 50
436 56 Hovås


Betongservice Norden AB
Ö. Kopparkärrsv. 7
436 54 Hovås


Hanseman AB
Matildehemsvägen 471
436 58 Hovås

Annons:


Fakta om Hovås - golvlaggare.eu

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Pris på golvläggning i Hovås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hovås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hovås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hovås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hovås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.