Golvläggare i Hova - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hova

Annons:
I staden Hova finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hova som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hova.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hova hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hova företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hova som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hova

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hova vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Specialuppdrag Lars Rung AB
Åstorp Krontorp 1
548 91 HOVA


Hova Golv & Färg
Fräsareg. 1 B
548 31 HOVA

Annons:


Fakta om Hova - golvlaggare.eu

Hova är den största tätorten i Gullspångs kommun och centralort i kommunen genom att den centrala förvaltningen har sitt säte där.[3] Den är belägen, cirka 20 km norr om Töreboda och 30 km nordost om Mariestad. Orten genomfars av E20 samt länsväg 200 och har station på Kinnekullebanan.

Yta: 179,89 hektar
Invånarantal: 1288, år 2010

Pris på golvläggning i Hova

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hova varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hova arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hova.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hova rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.