Golvläggare i Horred - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Horred

Annons:
I staden Horred finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Horred som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Horred.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Horred hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Horred företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Horred som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Horred

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Horred vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Horreds Måleri AB
Stationsv. 44
519 31 HORRED


Alltjänst I Horred HB
Strucksjö 17
519 90 Horred

Annons:


Fakta om Horred - golvlaggare.eu

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Pris på golvläggning i Horred

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Horred varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Horred arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Horred.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Horred rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.