Golvläggare i Hönö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hönö

Annons:
I staden Hönö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hönö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hönö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hönö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hönö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hönö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hönö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hönö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hönö Måleri AB
Bostigen 4
475 42 Hönö


Högsbo Golvslipning
Minkeberg 33
475 40 Hönö


Strands Kakel & Bygg AB
Kärrv. 13
475 40 Hönö


M2 Kakel Klinker & Trägolv
Galeasv. 5
475 40 Hönö


A-Plus Kakel
Jungmansv. 6
475 41 HÖNÖ


Workndive
Ägov. 3
475 40 Hönö

Annons:


Fakta om Hönö - golvlaggare.eu

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Pris på golvläggning i Hönö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hönö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hönö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hönö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hönö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.