Golvläggare i Hjo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hjo

Annons:
I staden Hjo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hjo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hjo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hjo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hjo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hjo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hjo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hjo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hjo Byggtjänst
Metallv. 10
544 50 HJO


Golv & Färghuset I Hjo AB
Industrig. 40
544 50 HJO


S. Harlings Golv O Reparationer
Mårdstigen 16
544 31 Hjo


Harlings Golv & Rep. AB
Mårdstigen 16
544 31 Hjo

Annons:


Fakta om Hjo - golvlaggare.eu

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Pris på golvläggning i Hjo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hjo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hjo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hjo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hjo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.