Golvläggare i Hjälteby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hjälteby

Annons:
I staden Hjälteby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hjälteby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hjälteby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hjälteby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hjälteby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hjälteby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hjälteby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hjälteby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Samuelssons Golv AB, Jan
Skåpesund 17
471 73 HJÄLTEBY

Annons:


Fakta om Hjälteby - golvlaggare.eu

Hjälteby är en ort i Valla socken, Tjörns kommun i Västra Götalands län och landskapet Bohuslän. För bebyggelse i orten och dess kringområde har SCB avgränsat en småort, namnsatt till Hjälteby och del av Sundsby.

Yta: 43 hektar
Invånarantal: 181, år 2010

Pris på golvläggning i Hjälteby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hjälteby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hjälteby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hjälteby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hjälteby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.