Golvläggare i Hindås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hindås

Annons:
I staden Hindås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hindås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hindås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hindås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hindås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hindås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hindås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hindås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Pc Husbyggen Bygg AB
Alebackev. 9
438 54 Hindås


Färdigt Golv AB
Måsv. 1
438 53 HINDÅS


Hindås Kakel AB
Stockagärde 200
438 98 Hindås

Annons:


Fakta om Hindås - golvlaggare.eu

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Pris på golvläggning i Hindås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hindås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hindås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hindås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hindås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.