Golvläggare i Herrljunga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Herrljunga

Annons:
I staden Herrljunga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Herrljunga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Herrljunga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Herrljunga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Herrljunga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Herrljunga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Herrljunga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Herrljunga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Herrljunga Terrazzo AB
Verkstadsg. 20
524 31 HERRLJUNGA


Lars-Erik Ahlgren Byggfirma
Ringv. 35
524 31 HERRLJUNGA


JL Golv & Byggservice KB
Bergdalen 2
524 91 HERRLJUNGA


Herrljunga Terrazzo Design
Verkstadsg. 20
524 31 HERRLJUNGA

Annons:


Fakta om Herrljunga - golvlaggare.eu

Herrljunga är en tätort och centralort i Herrljunga kommun, Västra Götalands län. Herrljunga är en järnvägsknut där Västra stambanan och Älvsborgsbanan korsas. I orten finns bryggeriet Herrljunga Cider och elektronikföretaget Fideltronik Scandinavia AB.

Yta: 370,54 hektar
Invånarantal: 3822, år 2010

Pris på golvläggning i Herrljunga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Herrljunga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Herrljunga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Herrljunga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Herrljunga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.