Golvläggare i Henån - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Henån

Annons:
I staden Henån finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Henån som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Henån.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Henån hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Henån företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Henån som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Henån

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Henån vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Orust Golv AB
N. Strandv. 1
473 34 Henån


Algeröd Jokumsen Kakel & Klinker AB
Skogsv. 2
473 34 Henån


M-L Fix
Fågelsångsv. 8
473 33 HENÅN


Algeröd Jokumsen Kakel & Klinker HB
Skogsv. 2
473 34 Henån


Orustmannen
Töllås 314
473 91 HENÅN


A Arvidssons Fastighets AB
Stenshult 511
473 91 HENÅN


Exceco
Slussen 434
473 92 Henån

Annons:


Fakta om Henån - golvlaggare.eu

Henån är en tätort på Orust i Bohuslän samt centralort i Orusts kommun i Västra Götalands län. Orten har fått sitt namn efter ån som heter just Henån. Handel och annan aktivitet ökar stort under sommartid, eftersom Henån är centralort för en kommun som flerdubblar sitt invånarantal under turistsäsongen

Yta: 197,61 hektar
Invånarantal: 1816, år 2010

Pris på golvläggning i Henån

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Henån varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Henån arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Henån.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Henån rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.