Golvläggare i Härryda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Härryda

Annons:
I staden Härryda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Härryda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Härryda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Härryda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Härryda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Härryda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Härryda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Härryda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gustafsson, Fred
Öjesjönäs 423
438 92 HÄRRYDA

Annons:


Fakta om Härryda - golvlaggare.eu

Härryda är en tätort i Härryda kommun, cirka två mil öster om Göteborg. Orten är kyrkbyn i Härryda socken som givit namn åt den nuvarande kommunen. Centralort i kommunen är dock Mölnlycke. Mölndalsåns lopp går delvis meandrande längs södra sidan av samhället.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Pris på golvläggning i Härryda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Härryda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Härryda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Härryda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Härryda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.