Golvläggare i Hålta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hålta

Annons:
I staden Hålta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hålta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hålta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hålta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hålta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hålta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hålta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hålta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gårdfeldt-Carlsson Konsult AB
Tjärnstigen 4
442 95 HÅLTA

Annons:


Fakta om Hålta - golvlaggare.eu

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Pris på golvläggning i Hålta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hålta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hålta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hålta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hålta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.