Golvläggare i Hällevadsholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hällevadsholm

Annons:
I staden Hällevadsholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hällevadsholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hällevadsholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hällevadsholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hällevadsholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hällevadsholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hällevadsholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hällevadsholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kjells Mattservice
Utsiktsv. 25
457 60 Hällevadsholm


Golvet Gerlesborg AB
Dingvall 48
457 61 HÄLLEVADSHOLM

Annons:


Fakta om Hällevadsholm - golvlaggare.eu

Hällevadsholm är en tätort och ett stationssamhälle i Munkedals kommun, Västra Götalands län. Orten genomkorsas av Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede, väster om Hällevadsholm.

Yta: 91,04 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Pris på golvläggning i Hällevadsholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hällevadsholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hällevadsholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hällevadsholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hällevadsholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.