Golvläggare i Hålanda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hålanda

Annons:
I staden Hålanda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hålanda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hålanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hålanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hålanda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hålanda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hålanda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hålanda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

F:A Magnus Ahl
Stommen 250
446 96 HÅLANDA

Annons:


Fakta om Hålanda - golvlaggare.eu

Hålanda socken i Västergötland ingick i Ale härad, ingår sedan 1974 i Ale kommun och motsvarar från 2016 Hålanda distrikt. Hålanda socken ligger nordväst om Alingsås med Grönån i väster, Vanderydsvattnet i nordväst och Risveden i öster. Socknen har odlingsbygd i ådalen och är i övrigt en skogsbygd.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Pris på golvläggning i Hålanda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hålanda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hålanda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hålanda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hålanda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.