Golvläggare i Gunnilse - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gunnilse

Annons:
I staden Gunnilse finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gunnilse som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gunnilse.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gunnilse hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gunnilse företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gunnilse som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gunnilse

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gunnilse vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Renoverahem I Göteborg AB
Rosenhöjdsv. 16
424 56 Gunnilse


Göteborgs Våtrumstjänst
Gunnilse Backav. 50
424 56 Gunnilse


Sören Karlssons Golv
Hultav. 48
424 57 GUNNILSE


Göteborgs Våtrumstjänst AB
Gunnilse Backav. 50
424 56 Gunnilse


Golvkonsulten i Göteborg
Ekereds Höjd 33
424 56 Gunnilse


Bakes Bygg & Badrumspecialisten KB
Gunnilse Skolv. 2
424 56 Gunnilse

Annons:


Fakta om Gunnilse - golvlaggare.eu

Gunnilse är en ort i primärområdet Gunnilse i nordöstra delarna av Göteborgs kommun i stadsdelen Angered (Angereds socken). SCB har för orten avgränsat och namnsatt två småorter, Gunnilse (västra delen) och Gunnilse (östra delen), där den östra delen upphörde i och med sammanställningen 2010.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 113, år 2010

Pris på golvläggning i Gunnilse

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gunnilse varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gunnilse arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gunnilse.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gunnilse rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.