Golvläggare i Gullspång - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gullspång

Annons:
I staden Gullspång finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gullspång som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gullspång.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gullspång hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gullspång företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gullspång som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gullspång

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gullspång vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Janssons Mattjänst Eftr. AB
Bang. 3
547 30 GULLSPÅNG


Svegu Bygg
Storg. 38
547 30 GULLSPÅNG

Annons:


Fakta om Gullspång - golvlaggare.eu

Gullspång är en tätort i Gullspångs kommun i Västra Götalands län och kommunens näst största efter Hova. Genom samhället rinner Gullspångsälven som utgör gräns mellan landskapen Västergötland och Värmland. Större delen av tätorten ligger söder om älven, i Västergötland.

Yta: 173,94 hektar
Invånarantal: 1167, år 2010

Pris på golvläggning i Gullspång

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gullspång varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gullspång arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gullspång.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gullspång rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.