Golvläggare i Grästorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Grästorp

Annons:
I staden Grästorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Grästorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Grästorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Grästorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Grästorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Grästorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Grästorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Grästorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Grästorps Mattjänst
Kungsg. 1
467 40 GRÄSTORP


HB Grästorps Mattjänst
Ås Brostaden 4
467 96 Grästorp

Annons:


Fakta om Grästorp - golvlaggare.eu

Grästorp är en tätort och centralort i Grästorps kommun i Västergötland. Grästorp var mellan 1812 och 1896 tingsplats för Åse och Viste härader.

Yta: 224,83 hektar
Invånarantal: 2969, år 2010

Pris på golvläggning i Grästorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Grästorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Grästorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Grästorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Grästorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.