Golvläggare i Gråbo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gråbo

Annons:
I staden Gråbo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gråbo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gråbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gråbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gråbo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gråbo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gråbo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gråbo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Libero Resurs
Vargdalen 16
443 71 GRÅBO


RKE Bygg o. Fogtjänst AB
Hästhovsv. 4
443 70 Gråbo

Annons:


Fakta om Gråbo - golvlaggare.eu

Gråbo är en tätort i Lerums kommun i Västergötland, belägen 30 kilometer nordost om Göteborg, vid länsväg 190. Orten växte ursprungligen fram som ett stationssamhälle i Stora Lundby socken vid den år 1900 öppnade Västgötabanan.

Yta: 230,91 hektar
Invånarantal: 4195, år 2010

Pris på golvläggning i Gråbo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gråbo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gråbo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gråbo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gråbo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.