Golvläggare i Göteborg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Göteborg

Annons:
I staden Göteborg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Göteborg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Göteborg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Göteborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Göteborg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Göteborg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Göteborg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Göteborg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

EU Plast AB
Bergsjödalen 43
415 23 Göteborg


Fermén & Fermén Golvrenoveringar AB
Berzeliig. 16
412 53 Göteborg


JAANAB Måleri AB
Byfogdeg. 11
415 05 Göteborg

Annons:


Fakta om Göteborg - golvlaggare.eu

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Pris på golvläggning i Göteborg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Göteborg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Göteborg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Göteborg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Göteborg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.