Golvläggare i Göta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Göta

Annons:
I staden Göta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Göta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Göta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Göta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Göta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Göta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Göta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Göta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kakelfixarna i Lilla Edet AB
Timmerv. 1
463 35 Göta

Annons:


Fakta om Göta - golvlaggare.eu

Göta är en tätort i Lilla Edets kommun, belägen strax söder om centralorten Lilla Edet. Den ligger på östra sidan Göta Älv och passeras av väg E45 och Lilla Edet-banan. Största arbetsgivare i dag är elgrossisten Storel, men merparten av de förvärvsarbetande pendlar numera ut till andra orter.

Yta: 101,50 hektar
Invånarantal: 920, år 2010

Pris på golvläggning i Göta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Göta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Göta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Göta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Göta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.