Golvläggare i Fritsla - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Fritsla

Annons:
I staden Fritsla finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Fritsla som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Fritsla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Fritsla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Fritsla företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Fritsla som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Fritsla

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Fritsla vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Målerifirman Carlsson Rune AB
Danska v. 22
511 71 Fritsla

Annons:


Fakta om Fritsla - golvlaggare.eu

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Pris på golvläggning i Fritsla

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Fritsla varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Fritsla arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Fritsla.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Fritsla rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.