Golvläggare i Floda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Floda

Annons:
I staden Floda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Floda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Floda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Floda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Floda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Floda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Floda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Floda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Högtryckskompaniet HK AB
Högsboholmsv. 45
448 91 Floda


B G V Bygg AB
Alelundsv. 23
448 35 Floda


Rkb I Floda AB
Älgv. 24
448 34 FLODA

Annons:


Fakta om Floda - golvlaggare.eu

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Pris på golvläggning i Floda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Floda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Floda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Floda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Floda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.