Golvläggare i Floby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Floby

Annons:
I staden Floby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Floby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Floby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Floby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Floby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Floby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Floby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Floby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv & Färginteriör i Floby AB
Köpmansg. 1
521 51 Floby

Annons:


Fakta om Floby - golvlaggare.eu

Floby är en tätort i Falköpings kommun. De största företagen är Volvo Personvagnar (380 anställda), som tillverkar bromsskivor, navmoduler och vevstakar till fordonsindustrin, och Autokaross Rescue Systems (tidigare Autokaross i Floby) (80 anställda)

Yta: 226,42 hektar
Invånarantal: 1499, år 2010

Pris på golvläggning i Floby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Floby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Floby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Floby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Floby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.