Golvläggare i Fjällbacka - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Fjällbacka

Annons:
I staden Fjällbacka finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Fjällbacka som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Fjällbacka.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Fjällbacka hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Fjällbacka företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Fjällbacka som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Fjällbacka

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Fjällbacka vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fjällbacka Kakel och konstruktion
Dinglev. 24
457 40 FJÄLLBACKA


Ajour Trading Sweden AB
Ekelidsv. 7
457 40 FJÄLLBACKA

Annons:


Fakta om Fjällbacka - golvlaggare.eu

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Pris på golvläggning i Fjällbacka

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Fjällbacka varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Fjällbacka arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Fjällbacka.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Fjällbacka rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.