Golvläggare i Fagerfjäll - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Fagerfjäll

Annons:
I staden Fagerfjäll finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Fagerfjäll som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Fagerfjäll.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Fagerfjäll hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Fagerfjäll företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Fagerfjäll som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Fagerfjäll

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Fagerfjäll vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sgk Entreprenad AB
L. Åkerviksv. 230
471 98 FAGERFJÄLL

Annons:


Fakta om Fagerfjäll - golvlaggare.eu

Fagerfjäll är en småort i Stenkyrka socken i Tjörns kommun, Västra Götalands län. Där finns bland annat en motorbana.

Yta: 26 hektar
Invånarantal: 70, år 2010

Pris på golvläggning i Fagerfjäll

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Fagerfjäll varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Fagerfjäll arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Fagerfjäll.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Fagerfjäll rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.