Golvläggare i Ed - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ed

Annons:
I staden Ed finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ed som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ed.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ed hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ed företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ed som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ed

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ed vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv Sune
Ängsholtev. 17
668 32 Ed


Eds Plattsättning
Storg. 9 B
668 30 Ed


Tommy Olssons Fastighetsservice
Skogsv. 26
668 32 Ed

Annons:


Fakta om Ed - golvlaggare.eu

Ed är en tätort i nordvästra Dalsland, belägen mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le samt centralort i Dals-Eds kommun, Västra Götalands län . Ed har ett gymnasium med bland annat turismledarutbildning, programmet har riksintag. Karlssons Varuhus är ett lågprisvaruhus, som har en av sina 13 butiker i Ed.

Yta: 382,01 hektar
Invånarantal: 2932, år 2010

Pris på golvläggning i Ed

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ed varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ed arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ed.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ed rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.