Golvläggare i Dalsjöfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Dalsjöfors

Annons:
I staden Dalsjöfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Dalsjöfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Dalsjöfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Dalsjöfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Dalsjöfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Dalsjöfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Dalsjöfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Dalsjöfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lindgrens Golvslip
Hjortrydsv. 22
516 33 DALSJÖFORS


Nylanders Mattor AB
Boråsv. 66
516 34 Dalsjöfors


Kakelproffsen Sthlm/Borås
Domherrev. 12
516 30 Dalsjöfors


Melander, Ann Ing-Marie Augusta
Åkerv. 8
516 34 Dalsjöfors


P.F:S Kakel och Klinker
Dusekärr 3
516 91 DALSJÖFORS

Annons:


Fakta om Dalsjöfors - golvlaggare.eu

Dalsjöfors är en tätort i Borås kommun. Dalsjöfors ligger 13 km ost-sydost om staden Borås. På orten finns två lågstadieskolor samt en mellan- och högstadieskola. Den äldre småhusbebyggelsen ligger runt Stora Dalsjön, som även har en större badplats.

Yta: 287,90 hektar
Invånarantal: 3362, år 2010

Pris på golvläggning i Dalsjöfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Dalsjöfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Dalsjöfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Dalsjöfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Dalsjöfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.