Golvläggare i Brastad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Brastad

Annons:
I staden Brastad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Brastad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Brastad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Brastad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Brastad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Brastad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Brastad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Brastad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Audrius Ziausys Bygg AB
Tunv. 4
454 32 BRASTAD


Brodalens Snickeriservice
Domareksv. 11
454 94 BRASTAD


Lysekils Golv
VATTENVÄGEN 4
454 31 Brastad

Annons:


Fakta om Brastad - golvlaggare.eu

Brastad är en tätort och kyrkbyn i Brastads socken i Lysekils kommun i Bohuslän. Största företag är Husqvarna AB, som på orten har vevaxeltillverkning med 165 anställda.

Yta: 184,80 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Pris på golvläggning i Brastad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Brastad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Brastad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Brastad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Brastad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.