Golvläggare i Brämhult - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Brämhult

Annons:
I staden Brämhult finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Brämhult som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Brämhult.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Brämhult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Brämhult företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Brämhult som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Brämhult

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Brämhult vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

JTL Industrigolv AB
Vävlagarg. 2 J
507 30 Brämhult


Bergdahls Mureri & Kakel AB
Finnvävsg. 18
507 34 Brämhult

Annons:


Fakta om Brämhult - golvlaggare.eu

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Pris på golvläggning i Brämhult

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Brämhult varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Brämhult arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Brämhult.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Brämhult rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.