Golvläggare i Brålanda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Brålanda

Annons:
I staden Brålanda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Brålanda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Brålanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Brålanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Brålanda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Brålanda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Brålanda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Brålanda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

TOPFLOOR-Industrigolv
Källeberg 105
464 63 BRÅLANDA

Annons:


Fakta om Brålanda - golvlaggare.eu

Brålanda är en tätort i Vänersborgs kommun i Dalsland. Tätorten är belägen cirka 24 kilometer norr om Vänersborg. I Brålanda finns en stor spannmålssilo som utvisar att det är centralorten för landsbygden på Dalboslätten, slättområdet i södra Dalsland ned mot Vänern.

Yta: 152,47 hektar
Invånarantal: 1385, år 2010

Pris på golvläggning i Brålanda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Brålanda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Brålanda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Brålanda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Brålanda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.