Golvläggare i Bollebygd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bollebygd

Annons:
I staden Bollebygd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bollebygd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bollebygd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bollebygd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bollebygd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bollebygd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bollebygd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bollebygd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

M. Aspving Firma
Ballasjöv. 51
517 91 BOLLEBYGD

Annons:


Fakta om Bollebygd - golvlaggare.eu

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Pris på golvläggning i Bollebygd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bollebygd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bollebygd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bollebygd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bollebygd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.