Golvläggare i Billdal - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Billdal

Annons:
I staden Billdal finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Billdal som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Billdal.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Billdal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Billdal företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Billdal som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Billdal

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Billdal vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Billdals Färghus AB
Kungsporten 2 A
427 50 Billdal


INHAB golv
Kungsporten 6 D
427 50 Billdal


Ingemar Nyberg Handel & Entreprenad AB
Kungsporten 6 D
427 50 Billdal

Annons:


Fakta om Billdal - golvlaggare.eu

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Pris på golvläggning i Billdal

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Billdal varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Billdal arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Billdal.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Billdal rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.