Golvläggare i Bengtsfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bengtsfors

Annons:
I staden Bengtsfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bengtsfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bengtsfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bengtsfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bengtsfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bengtsfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bengtsfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bengtsfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv & Färgcenter
Storg. 32
666 30 Bengtsfors


T. Johansson Måleri & Bygg AB
Djupedalsg. 13
666 32 Bengtsfors


Mattservice Morris Dick Larsson AB
Strömg. 6
666 31 BENGTSFORS

Annons:


Fakta om Bengtsfors - golvlaggare.eu

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Pris på golvläggning i Bengtsfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bengtsfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bengtsfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bengtsfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bengtsfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.