Golvläggare i Bäckefors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bäckefors

Annons:
I staden Bäckefors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bäckefors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bäckefors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bäckefors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bäckefors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bäckefors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bäckefors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bäckefors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bjärnes Rör Och Värme AB
Plogstarrud 5
668 94 BÄCKEFORS

Annons:


Fakta om Bäckefors - golvlaggare.eu

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Pris på golvläggning i Bäckefors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bäckefors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bäckefors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bäckefors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bäckefors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.