Golvläggare i Axvall - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Axvall

Annons:
I staden Axvall finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Axvall som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Axvall.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Axvall hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Axvall företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Axvall som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Axvall

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Axvall vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Borelius Golv
Ängg. 4
532 72 AXVALL

Annons:


Fakta om Axvall - golvlaggare.eu

Axvall är en tätort i Skara kommun i Västra Götalands län. Orten ligger till största delen i Norra Vings socken, men den norra delen tillhör Skärvs socken och en del ligger i Norra Lundby socken. Axvall ligger 10 minuter från Skara och 40 minuter från Skövde centrum.

Yta: 110,30 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Pris på golvläggning i Axvall

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Axvall varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Axvall arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Axvall.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Axvall rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.