Golvläggare i Askim - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Askim

Annons:
I staden Askim finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Askim som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Askim.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Askim hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Askim företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Askim som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Askim

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Askim vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvteknik i Väst AB
Datav. 12 B
436 32 ASKIM


Johansson Golv AB, J F
Datav. 55 H
436 32 ASKIM


J F Johanssons Golv AB
Datav. 55
436 32 ASKIM


Askims Golv och Parkettslipning
Sisjöv. 163
436 38 ASKIM


Po Golvservice
Värslev. 31
436 43 ASKIM


Lindome Golv AB
Datav. 14 A
436 32 ASKIM


Mattkillarna i Göteborg AB
Askims Verkstadsv. 1
436 34 ASKIM

Annons:


Fakta om Askim - golvlaggare.eu

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Pris på golvläggning i Askim

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Askim varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Askim arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Askim.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Askim rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.