Golvläggare i Angered - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Angered

Annons:
I staden Angered finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Angered som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Angered.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Angered hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Angered företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Angered som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Angered

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Angered vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Svenpol AB
Bredfjällsg. 2
424 35 Angered


JerkoS Stuckatur
Eriksbo Västergärde 21
424 34 ANGERED


Prominent Byggservice
Rappedalsv. 45 C
424 68 Angered


Mpg, Mur&Plattsättning I Göteborg Ek för
Aspgården 64
424 39 Angered


Göteborgs Golventreprenad AB
Bondegärdet 6
424 33 Angered


Avenyn Golv & Bygg KB
Pimpinellag. 74
424 61 ANGERED


Börjessons Kakel AB
L. Idtjärnsg. 89
424 50 ANGERED

Annons:


Fakta om Angered - golvlaggare.eu

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Pris på golvläggning i Angered

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Angered varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Angered arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Angered.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Angered rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.