Golvläggare i Åmål - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åmål

Annons:
I staden Åmål finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åmål som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åmål.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åmål hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åmål företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åmål som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åmål

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åmål vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Erlingssons Golv & Måleriservice
Kvarnholmsg. 4
662 34 åmål


Puttes Kakel-, Måleri- & Renoveringsarbeten AB
Florag. 14
662 33 ÅMÅL


MDS Golv
Åsg. 17
662 34 åmål


Friskytt Kakel & Måleri AB
Vinkelg. 23
662 37 ÅMÅL

Annons:


Fakta om Åmål - golvlaggare.eu

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Pris på golvläggning i Åmål

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åmål varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åmål arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åmål.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åmål rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.