Golvläggare i Älvängen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Älvängen

Annons:
I staden Älvängen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Älvängen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Älvängen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Älvängen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Älvängen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Älvängen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Älvängen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Älvängen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Älvängens Golv
Göteborgsv. 88
446 32 ÄLVÄNGEN


Colorama Älvängen
Göteborgsv. 88
446 32 ÄLVÄNGEN


Bästkustens Entreprenad AB
Kapellv. 3
446 32 ÄLVÄNGEN


Ale Kakel & Klinker
Göteborgsv. 78
446 32 ÄLVÄNGEN


Peter & Anna Bygg AB
Svenstorp 115
446 95 älvängen

Annons:


Fakta om Älvängen - golvlaggare.eu

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Pris på golvläggning i Älvängen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Älvängen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Älvängen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Älvängen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Älvängen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.